2014 szerintünk – Borcsik Attila Izil Személyes Ügye

Szabó Tamás friss felfedezettjei, Leirer Timi elsőre bejövős dalélményei, Buda Marci lakossági dance-listája, majd Péczeli Dóri lélekcseréltető válogatása után 2014-es zenei évértékelő válogatássorozatunk záró darabjaként a Petőfi Rádió vezető zenei szerkesztője, Borcsik Attila Izil tavalyi kedvenceit mutattuk be a Kultúrfitneszben.

Bár mixeink mestere bevallottan az amerikai zenét kedveli a leginkább, a 2014-es hazai termésből is jó szívvel válogatott. Szerinte például a Tankcsapda tavaly alkotta meg csúcsművét, a Hiperkarma érdemli a legjobb lemezindítás, a Carbonfools pedig a legjobb dal díját, de a Kiscsillag 2014-e sem csak a frappáns kezdés kedvéért került fel listájára.

DJ Izil válogatásában találunk még nagy visszatérőt és frappánsan leporolt 74-es slágert, olyan földöntúli hangot, amely a kislányoktól a nagymamákig mindenkit elbűvöl, de az is kiderül, hogy egy sima, kellemes bárzene hogyan fedi fel a figyelmes hallgatónak rögzítése dátumát.

Kattints a képre a Személyes Ügy visszahallgatásához!

Nagyon zenéink főválogatója – Borcsik Attila Izil Személyes Ügye következik!

[gigya src=”http://www.mixcloud.com/media/swf/player/mixcloudLoader.swf?feed=http%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2FKulturfitnesz%2F2014-szerint%25C3%25BCnk-borcsik-attila-izil-szem%25C3%25A9lyes-%25C3%25BCgye%2F&embed_uuid=d9e365e1-ab6a-4bb7-81a6-86909afaea02&replace=0&hide_cover=1″ type=”application/x-shockwave-flash” wmode=”opaque” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”300″ height=”70″]

Zenei illusztrációk:

Kiscsillag – 2014
Hiperkarma – Konyharegény
D’Angelo – Sugah Daddy
Alt-J – Every Other Freckle
Kendrick Lamar – i
Sam Smith – I’m Not The Only One
The Toxic Avenger – Speed
Ten Walls – Walking With Elephants
Elliphant feat. MØ – One More
Redbone – Come And Get Your Love
Tankcsapda – Sállállállá
Kooks – Down
Lana del Rey – West Coast
Sophie – Lemonade
The Carbonfools – Give It To Me