Frenk & Baksa-Soós Attila klippremier – Wild Colours

Közös dalt mutat be ma este a Kultúrfitneszben Frenk és Baksa-Soós Attila, ami lévén, hogy a popkulturális élet két kifejezetten sokoldalú, ezer projektben dolgozó kaméleonjáról van szó, mindenképp esemény. Ráadásként bejött még a képbe Koszmosz, a Moszkva tér legjobb fej kutyája is. Hogy mi sül ki a találkozásukból? Azonnal kiderül!

8gpil

A gitáros-énekes Frenk, aki nemrég épp nálunk mesélt zenei inspirációiról, a Hiperkarmával szerzett komolyabb hírnevet, de dolgozott Szabó Tamással, a Quimbyvel, a Kispál és a Borzzal, és önálló fellépései mellett zenél a Budapest Bárban is, egyszóval gyakran belebotlunk a nevébe ott, ahol érdemes. Baksa-Soós Attila rock&roll-író (bővebben: költő, író, zenész, építész, performansz-művész, stb.) viszont igazi kakukktojás. Bár zenészként is ismert, magyar zenekarokról írt Rocklitera novelláskötetei nagyobbat szóltak, mint sok nagylemez. Tavaly Papp Szabival mutatott be közös dalt és klipet Loretta címmel (Papp Szabi egyébként itt is felbukkan majd, tessék figyelni a klipet), miközben az Észak-Rajna-Vesztfáliai Építész Kamara diplomás építészeként Szabad Egyetemünk katedráján az építészet és a zene kapcsolatáról értekezett...

Tehát amikor ők ketten találkoznak Koszmosszal a színes budapesti éjszakában, annak csak valami vad és sokkoló lehet az eredménye. Jósolni sem merünk… Nézzük inkább a klipet, amit szintén nálunk láthattok először!

Frenk & Baksa-Soós Attila: Wild Colours

zene: Frenk
szöveg: Baksa-Soós Attila
ének: Frenk & Baksa-Soós Attila
dob, gitár: Frenk
basszus: Papp Szabi
klip: PURE

További infók: frenk.hubaksasoos.com